Archive for AudiSRS.com The place for Performance Audi
 


       AudiSRS.com Forum Index -> Problems Registering or Logging In
Stigter

Can't visit site - IP seems to be blocked-

I was trying to update my profile - Clicked on profile and message "Spam Flood".  Since this I can no longer access the site.  

Some things I have tried:
If I connect via 3g dongle - no issues
using home Internet connection - I can't access the site (just times out) / if i access via proxy server such as freeproxy I can connect.

spoke to mark who advised to check ip at: http://whatismyipaddress.com/blacklist-check

Shows as blacklisted on 4 databases  - is this what is causing all the issue - expected it would just be issue with sending email.
My ISP is VirginMedia and I have checked for malware/spyware/virus etc. all clear.

Any info / help / advice.  
DavidT

I think Mark answered you via PM when you reported the problem to us John?

We can't get around blacklisted IP addresses and we would not seek to. It's something you need to take up with your ISP. There will be a reason why your IP has been blacklisted.
Stigter

DavidT wrote:
I think Mark answered you via PM when you reported the problem to us John?

We can't get around blacklisted IP addresses and we would not seek to. It's something you need to take up with your ISP. There will be a reason why your IP has been blacklisted.


Just seems odd as was working until I clicked on profile and then got message spam flood and I can't now access the site -

anybody else showing as being blocked when you check your ip at this link??

http://whatismyipaddress.com/blacklist-check
NEMESIS

I find this site helpful http://www.stopforumspam.com/
(I run a forum and use their services).

There are some good posts on there that will help you solve your blacklisted ip issues.

Good luck!

Mark
DavidT

We've not had any other IP addresses reported (we probably will have, now I've said that!) The IP address has been blacklisted and your ISP will be able to investigate and explain why.
Stigter

DavidT wrote:
We've not had any other IP addresses reported (we probably will have, now I've said that!) The IP address has been blacklisted and your ISP will be able to investigate and explain why.


But if it is black listed then that would only be an issue sending emails, and why can I still access sites like RS246.com / Clubgti / 206info / e90post with no issues?

This all happened after just clicking to update my profile and getting an error message saying "spam flood!"
DavidT

Like we've said. You need to contact your ISP.
Stigter

DavidT wrote:
Like we've said. You need to contact your ISP.


If my issue was due to my ip address being blocked - why can I access other forum sites with no issue?
NEMESIS

Stigter wrote:
DavidT wrote:
Like we've said. You need to contact your ISP.


If my issue was due to my ip address being blocked - why can I access other forum sites with no issue?


Sign up to my forum and I will look to see if your ip is blocked.
www.gtooc.org
Stigter

NEMESIS wrote:
Stigter wrote:
DavidT wrote:
Like we've said. You need to contact your ISP.


If my issue was due to my ip address being blocked - why can I access other forum sites with no issue?


Sign up to my forum and I will look to see if your ip is blocked.
www.gtooc.org


Registered - no issues at all - registered under the user name "Stigter"  posted a welcome in introductions forum - all ok.
so who knows?!!  
NEMESIS

No issues with your ip address, we cross reference everything against SFS and it doesn't have any warnings or ban's against it.

Maybe this forum has got your ip address in a blocked list some how?
(assuming the address you signed up to my forum is the same as the address you can't get onto this forum with)
Stigter

NEMESIS wrote:
No issues with your ip address, we cross reference everything against SFS and it doesn't have any warnings or ban's against it.

Maybe this forum has got your ip address in a blocked list some how?
(assuming the address you signed up to my forum is the same as the address you can't get onto this forum with)


Well I signed up with my 3g account - but then remembered - so then checked by posting the welcome with my broadband connection and no issues.
NEMESIS

Both ip's come up clear.
Stigter

NEMESIS wrote:
Both ip's come up clear.


Cheers for checking - guessing some of the GTO boys might be a bit confused with the introduction post! lol

Guessing MarkB and DavidT banned me!!    
MarkB

NEMESIS wrote:
Both ip's come up clear.


PM me both ip's you got for Stigter please.

The IP address I was give to check show'd up on 4 blacklists as a spam source.

Spam is not just email.
MarkB

Stigter wrote:
NEMESIS wrote:
Both ip's come up clear.


Cheers for checking - guessing some of the GTO boys might be a bit confused with the introduction post! lol

Guessing MarkB and DavidT banned me!!    


No we didn't ban you.

Please try again now.
Stigter

Now works - whatever you did your end sorted it.
MarkB

Your IP was a source of spam at some point but it is now clear so the flag has been reset.

These things do time out after a while but we have forced it to clear.
Stigter

MarkB wrote:
Your IP was a source of spam at some point but it is now clear so the flag has been reset.

These things do time out after a while but we have forced it to clear.


Sounds like Cow cookies, but you resolved it your end anyhow.  
DavidT

No John, we fixed your problem with your IP address for you.
Stigter

DavidT wrote:
No John, we fixed your problem with your IP address for you.


Can you pop me a pm so I can understand the issue.  
MarkB

You're IP was flagged as being a source of spam. It has now been checked over a space of time and is clean, so the flag has been reset.

The cause of the trigger against your IP is out of our control. It's your IP
Stigter

Ok well- Just wanted to highlight that issue started when clicked on profile - it then came back with error message - "spam flood"

Nothing has changed with that site you asked me to check my ip against - I had no other issue with any other forum - thanks for fixing it whatever you did - just hope others don't find that they can't access the site - only reason I could is because I logged in on a different connection- could be others out there no even able to report the issue.
MarkB

For sure it's something we will watch.
DavidT

As per phone call just now John, please accept our apologies for this issue. We acted on the info we had but it was wrong.
       AudiSRS.com Forum Index -> Problems Registering or Logging In
Page 1 of 1