Archive for AudiSRS.com The place for Performance Audi
 


       AudiSRS.com Forum Index -> Audi S4 & RS 4 (B6 & B7) quattro
mjhamilton

Fix - Broken cable mount for A4 B6 Cabriolet boot raiser

Hello all

just thought I would share a little fix I did today on my S4 B6 Cab - since my 3 years of ownership the boot raiser lever has never worked - suspect the previous owner tried to pull whilst the roof was down and snapped that ever so fragile cable retaining clip

The official repair is to replace the entire raiser unit which is quite a big job and even if you do it yourself still quite expensive as the broken part is not available as a single item

Here are the details for my repair - total cost was 3 plus about 1 hour of my time --> https://qd4dka-dm2305.files.1drv....lever%20cable%20repair.pdf?psid=1

Hope this can help someone else - here is my nice, now working mechanism --> https://onedrive.live.com/?cid=EA...53332AB160D6FC%211858&o=OneUp
SBM

Thanks for this - the first link does not seem to work. would be interested to understand what you did to fix, rpocess ect. nothing wrong with mine - just curious  
mjhamilton

SBM wrote:
Thanks for this - the first link does not seem to work. would be interested to understand what you did to fix, rpocess ect. nothing wrong with mine - just curious


Try this one

https://qd4dka-dm2305.files.1drv....lever%20cable%20repair.pdf?psid=1

I cannot correct my original post for some reason
mjhamilton

ok last try.. it works for a bit and then stops on this forum for some reason

http://1drv.ms/1mJJJOP
SBM

This last link worked  

Many thanks indeed  
mjhamilton

for some reason I cannot edit my posts - tells me I need to wait 30 minutes after they were put up first even though the first one is a day old

Glad the new link works
cobraBLACK

mjhamilton wrote:
for some reason I cannot edit my posts - tells me I need to wait 30 minutes after they were put up first even though the first one is a day old

Glad the new link works


That might be because yours is a new account.
mjhamilton

I figured that was most probably the case

Error message is a little misleading though
       AudiSRS.com Forum Index -> Audi S4 & RS 4 (B6 & B7) quattro
Page 1 of 1